Boek een optreden

De Zwanenzang van Karel Waeri

Deze cabaretvoorstelling draait rond het leven en de liedjes van de 19de eeuwse Gentse volkszanger Karel Waeri. Een tragikomische voorstelling over een arme artiest die probeert te leven van zijn liedjes en af en toe graag tegen de schenen van de verkeerde mensen trapt.

wim-claeys-cabaretier-zwanenzang-van-karel-waeri

Een verhaal over armoede, levenslust en een groot artiest. Van 1m54… Wim Claeys maakt er een muzikale voorstelling van, waarin hij de klassieke liedjes van Waeri brengt.

Wim op uw podium

Wim is zanger en muzikant in hart, nieren en alle andere organen van zijn lijf. Hij zingt het liefst in het Gents dialect.

wim-claeys-trekzak-zanger

Het voordeel van zangers is dat ze overal kunnen zingen. In uw woonkamer, uw café, bedrijf of op uw festival of evenement.

TREF

Tref’ is een internationale vierkoppige band. Ze brengen heldere cosmopolitische folk die de conventies van het genre al lang achter zich liet en een eigen kronkelend pad bewandelt, langs een waaier aan muziekgenres. Traditionele West-Europese ritmes ontmoeten rock, jazz en zelfs wat klassiek in hun zelf gecomponeerde nummers. Soms zacht meeslepend, soms swingend, maar altijd met passie en ambiance.

wim-claeys-tref-kerk

Wilt u een optreden organiseren? Dat treft, want Wim Claeys speelt met zijn band ‘Tref!’ graag op uw festival of evenement.

Wim in uw woonkamer

Nog op zoek naar een verrassend en leuk evenement om bij u thuis te houden? Haal Wim in uw woonkamer en hou een zangstonde met Gentse volksliedjes in uw zetel.

wim-claeys-in-uw-woonkamer

Wim speelt graag muziek en doet dat het liefst altijd en overal. Ook, pakweg, in uw huiskamer. Omdat Wim een echte troubadour is mag u daarvoor betalen wat u zelf wil.

Leg uw optreden hier vast

  • MM slash DD slash JJJJ
css.php